Csendes BlankaÜzleti TanácsadóA vezetői tanácsadás szolgáltatás során stratégia alkotásról, működési hatékonyság fejlesztéséről és szervezeti folyamatok átalakításáról is fogunk beszélni. Bármely iparági tevékenységről is legyen szó, banki-biztosítói területtől az energiapiacon át a gyártó szektorig, minden szektorban megtalálhatók az átfedések valamint a megfelelő stratégiák.

Engedd meg, hogy a hazai valamint nemzetközi tapasztalataimmal ötvözve találjak megoldást számodra kihívást jelentő üzleti problémáidra.

Személyesen vezetőknek, vállalkozóknak valamint teamek és csoportok számára is nyújtok támogatást, bármely szakmai szinthez. Célom, hogy elérjék az egyensúly és szakmai jólét állapotát, továbbá hivatásbeli kihívásokkal való megküzdésben, kitűzött céljaik elérésében tudok segítséget nyújtani.

A közös munka során új perspektívából világítjuk meg az aktuális helyzetet és közösen kezdjük el felfedni az új irány lehetőségeit. A perspektíva váltás során többek között hatékonyabban tudsz majd helytállni a munkához kapcsolódó szerepekben, emberi kapcsolataid javulnak, hatékonyságod növekvő pályára áll, a döntési kötelezettségekből fakadó szorongás pedig oldódni fog számodra.Visszahívást kérek